Organisaties moeten steeds sneller inspringen op veranderende wensen van klanten en medewerkers. Hiervoor is flexibiliteit, verregaande automatisering en forse simplificatie nodig. Software Defined, Hyper Converged en Web-Scale zijn hierbij de nieuwe toverwoorden. Maar wat is dit nu precies? En welke voordelen heeft dit voor uw organisatie?

 

Daarom organiseert Fastbyte in het vervolg op ons evenement ‘Het onzichtbare datacenter, een droom die uitkomt?’ op 1 juli een technische workshop. Ervaar zelf het eenvoudige gebruik van de oplossingen van Nutanix en Rubrik.

 

Inschrijven: Stuur een mail met uw gegevens naar: Naomi@fastbyte.nl.

 

Locatie: Exclusive Networks in Amersfoort.

 

Over Nutanix: Nutanix biedt IT-beheerders met zijn Xtreme Computing Platform (XCP) meer inzicht in de ‘onzichtbare infrastructuur”. Het platform zorgt dat servers, storage en gevirtualiseerde omgevingen het altijd doen, zodat kunnen ze zich beter focussen op applicaties, workloads en diensten die de business ondersteunen.

 

Over Rubrik: Na een innovatie pauze van 10 jaar in het backup landschap is Rubrik begin 2014 opgericht om deze markt eenvoudiger, goedkoper en beter te maken. De Rubrik Brik is een gedistribueerde appliance waarmee de complexe traditionele backup omgevingen worden vervangen voor een eenvoudige en schaalbare appliance.