20 maart 2014

VDI (Virtuele Desktop Infrastructuur) staat bekent als een dure oplossing. Citrix VDI-in-a-Box is een kant en klare desktop-virtualisatie oplossing speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven.

 

VDI-in-a-box kent een makkelijke installatie, configuratie en is perfect schaalbaar. Via één console kunt u als beheerder de diverse componenten van Citrix VDI-in-a-Box beheren, zodat de beheerintensiteit gaat afnemen ten opzichte van een authentieke opstelling. De software maakt gebruik van de HDX-protocol technologie. Deze technologie zorgt voor een intelligent gebruik van de beschikbare bandbreedte en zorgt daarmee voor een perfecte weergave van beeld en geluid.

 

Workshop Gedurende de workshop gaat Berend Stertjan – medewerker van Fastbyte – u uitleggen hoe u Citrix VDI-in-a-Box kunt toepassen binnen uw bedrijf en laat de eerder genoemde unieke eigenschappen zien.

 

Programma

12.00 uur – Ontvangst
12.30 uur – Lunch
13.00-17.00 uur  Citrix VDI-in-a-Box

 

Waar?

De workshop vindt plaats bij Fastbyte, Twentehaven 9 te Nieuwegein.

 

Inschrijven

Heeft u interesse deze workshop, stuurt u dan een mail naar marketing@fastbyte.nl, onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en of u gebruikmaakt van de lunch.

 

Wij zien u graag!