Werkpleksessie: De moderne werkplek Xperience

Banner-Moderne-Xperience2-1024x327 Werkpleksessie: De moderne werkplek Xperience

Ben jij erbij?

Sinds vorig jaar organiseert Fastbyte korte inspirerende interactieve sessies met de focus op de digitale werkplek. In deze sessies bespreken we graag met jou, in maximaal 2 uur, een nieuw thema omtrent de werkplek. Uiteraard is gezelligheid ook belangrijk en zal het niet ontbreken aan een drankje en een hapje.


Thema

De moderne werkplek is in opkomst. Dit zorgt ervoor dat medewerkers niet harder, maar slimmer kunnen werken op elk apparaat en op elke locatie. Maar wat betekent dit nu concreet voor jouw organisatie? En welke mogelijkheden biedt de moderne werkplek op het gebied van productiviteit, veiligheid en samenwerken? 


Een bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar welke technologische oplossingen passen het beste bij jouw organisatie? De sessie “De Moderne Werkplek Xperience” biedt uitkomst. 


Schrijf in & Win!

Schrijf je in voor de sessie op donderdag 21 februari: De moderne werkplek Xperience
Als je je inschrijft maak je ook kans om een van de twee gratis Flex werkplekbundels te winnen! De prijs wordt op 21 februari onder de aanwezige deelnemers verloot.


2-bundels-1024x399 Werkpleksessie: De moderne werkplek Xperience
maak kans op 1 van de 2 Flex werkplekbundels

Aanmelden?

Benieuwd hoe jij kan omgaan met deze uitdagingen? Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen is gratis en verplicht je tot niets. En als je je inschrijft ontvang je van ons het Whitepaper: “Workplace 2025″


Ken je iemand in jouw organisatie of netwerk voor wie deze sessie mogelijk ook interessant is? Zet deze uitnodiging gerust door.


Waar?

Fujitsu Bridge Xperience Center
Het Kwadrant 1
3606 AZ, Maarssen


Wanneer?

Donderdag 21 februari


Tijd?

15.00 – 15.15 uur | Ontvangst
15.15 – 15.30 uur
 | Kick Off – Chris
15.30 – 16.15 uur
 | Cloud, Hybride en de juiste tools! – Chris
16.15 – 17.00 uur
 | Een (werk)dag uit het leven van een millennial in 2025 – Fujitsu
17.00 – 17.30 uur
 | Borrel & Bites


Meer informatie?

Klik hier voor de website


Banner-Moderne-Xperience2-1024x327 Werkpleksessie: De moderne werkplek Xperience

We zien je graag op donderdag 21 februari. Heb je nog vragen of bent je benieuwd naar meer over dit event? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.


Met vriendelijke groeten,

Fastbyte ICT Solutions Team


Wil jij weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of heb je aanvullende vragen over dit artikel, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.