Vacature: Technisch Consultant End User Computing

Wij willen ICT toegankelijker maken. Geen gebruik van moeilijke en interessante termen, wel van innovatieve (Cloud) technologieën. Daarvoor werken wij samen met vooruitstrevende fabrikanten en partners. Iedereen bij ons heeft de passie om telkens en voor iedere gebruiker de best passende digitale werkplek te bouwen en beheren. En dat is waar wij goed in zijn!


Technisch Consultant End User Computing

 

De werkplek van nu verandert constant. Daar waar een paar jaar geleden Terminal Servers plaats maakten voor VDI-oplossingen biedt de komst van Windows 10 nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Van een “Cloud First” strategie kijkt niemand meer op.

 

Als Technisch Consultant End User Computing volg je deze ontwikkelingen op de voet en heb je ervaring met het ontwerpen en implementeren van diverse soorten werkplek oplossingen. Je weet daarbij als geen ander hoe het is om te werken aan dynamische IT-projecten. Je denkt actief mee over infrastructurele oplossingen en waar nodig maak je een technisch ontwerp voor nieuwe oplossingen. Dit doe je met moderne technieken zoals Nutanix, VMware, Citrix, Microsoft, Okta, NVIDIA, en AppSense. De implementaties voer je (op locatie) uit en je draagt zorg voor de complete in- en externe documentatie. Hierbij ben je instaat om klanten te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

 

Samen met een klein team van professionals zorg je voor het beste resultaat, en daar hoort het beheer en gebruikerssupport bij. Je wilt dat de werkplek voor de gebruiker ‘gewoon goed geregeld is’. Je deinst dan ook niet terug voor overleg, sparren en oplossingsgericht denken. Zelfs je meest briljante ideeën voor (interne) verbeteringen durf je met je team te delen. Samen komen we verder en vinden we de beste oplossing.

 

Onze servicedesk is bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur en buiten kantoortijden is er een storingsdienst. Je bent hiervoor bij calamiteiten inzetbaar en je deelt met collega’s het stand-by rooster.

 

Ben je enthousiast en bezit je de hieronder genoemde eigenschappen, dan weten wij zeker dat jij succesvol bij ons aan de slag kunt gaan als Technisch Consultant End User Computing.


Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante en aantoonbare ervaring binnen End User Computing
 • Recente en relevante certificeringen op het gebied van Citrix, VMware, Microsoft, Azure en/of AWS
 • Kennis van AppSense, RES of soortgelijke producten is een pré. Dat geld ook voor Mobile Device Management
 • Communicatief vaardig
 • Betrouwbaar, creatief, leergierig, en oplossingsgericht

 

Wij bieden:

 • Een afwisselende functie met interessante projecten of individuele trajecten
 • Uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een collegiale werksfeer
 • Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een autoregeling, laptop en smartphone

 

Vacature-Header-FB-site Vacature: Technisch Consultant End User Computing

 

Stuur je motivatiebrief en C.V. naar Clementine Wouters (HR Manager) pz@fastbyte.nl. Voor functie inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Chris Franso (CTO) via 030 6000 600.