Poll: Bepaal het thema van de Werkpleksessie op 24 januari 2019

Eind januari is het weer zover. Dan gaan we ons opmaken voor weer een nieuwe inspirerende en interactieve werkpleksessie. Tijdens deze sessie willen we graag het thema behandelen dat voor jou het belangrijkst is. Daarom horen wij graag welk van de volgende thema’s jou het meest aanspreekt. Het thema met de meeste interesse zal op 24 januari 2019 tijdens de werkpleksessie centraal staan.

 

Welk thema kies jij voor 24 januari 2019?

 

  •  Thema 1Hyperconverged is beter dan ooit!? – Hyperconverged is een nieuw begrip in de IT-wereld en meer dan dat. In essentie komt het neer op de overgang van centrale opslag van gegevens naar lokale opslag, op de servers zelf. Ze integreren krachtige reken- en opslagcapaciteit en worden omschreven als compact en software-defined. Hoe kun je als organisatie sneller en effectiever werken, betere kwaliteit leveren en besparen op kosten? Dit laten wij jou graag zien.

 

  • Thema 2De beste werkplekken, ervaar het verschil! – Tijdens deze sessie nemen we je graag mee in de wereld van de moderne digitale werkplek. We laten je graag de mogelijkheden van verschillende werkplekken zien aan de hand van een aantal opstellingen. De werkplekken zijn ingericht met het doel de gebruiker zo efficiënt, flexibel en veilig mogelijk te laten werken. Daarnaast willen we dat het gebruiksgemak voor de werknemer toeneemt. Op deze wijze kun je zelf de verschillen zien en ervaren tussen de diverse technologische mogelijkheden die er zijn. (Denk bijvoorbeeld aan; cloud, hybride, on-premise, hyper-converged en meer.)

 

  • Thema 3Haal meer uit je digitale werkplek –  In deze sessie willen we behandelen hoe je als organisatie meer kunt halen uit de huidige situatie. Zonder onnodig grote investeringen te hoeven maken. Hoe zorg je dat je gebruikers het maximale uit bestaande netwerken, systemen en applicaties halen? Waar valt winst te behalen en vooral waar zitten eventuele bottlenecks.

 

  • Thema 4: De gebruiker als Last Line of Defense – Cybercrime ontwikkeld zich continu. Spam en phishingmails zijn steeds moeilijker van echt te onderscheiden. Bij ICT-technisch goed ingerichte organisaties zijn gebruikers hierdoor een zwakke schakel en een laatste verdedigingsmechanisme tegen hackers. Wij laten je graag zien hoe je je gebruikers kunt trainen spam- en phishingmails te herkennen en een effectieve ‘ Last Line of Defense’ te vormen.

 

  • Thema 5: WatchGuard TDR Hands-on training – Een technische sessie waarbij wordt ingegaan op de diverse mogelijkheden van de WatchGuard Firewalls. Wat is allemaal mogelijk? Wat is essentieel? Wat is overbodig? Maar vooral hoe hou je het veilig?

 

Stem Poll: Bepaal het thema van de Werkpleksessie op 24 januari 2019

 

Wil jij weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of heb je aanvullende vragen over dit artikel, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.