Wat doen we?

Jouw werkplek gewoon goed geregeld!

Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen met de keuze, realisatie en het onderhouden van een toekomstgerichte digitale werkplek. Ons belangrijkste doel daarbij is om samen met jou te gaan voor optimaal gebruiksgemak voor jou en je collega’s en een waterdichte beveiliging van alle bedrijfsdata.

Gebruiksgemak

Door alle internetpagina’s in je favorieten zie je door de bomen het bos niet meer. Om nog maar te zwijgen van alle wachtwoorden die je moet onthouden, en dus vergeet. Herken je dit? Dit kost veel tijd en ergernis.

Met optimaal gebruiksgemak zorgen wij ervoor dat je met 1 account kunt inloggen in al jouw applicaties. Dat jij en je collega’s altijd en overal kunnen werken met de juiste applicaties. En dat het voor de beheerder het geheel ook nog eens gemakkelijk is te overzien en te beheren.

Dataveiligheid

Maak je je voortdurend zorgen of jouw data niet in de verkeerde handen valt. Telkens weer die phishing mails, waar wordt alle data opgeslagen en loggen mijn collega’s wel in vanuit een veilige omgeving als ze niet op het werk zijn? Dit zijn enkele van de vele bedreigingen waar bedrijven tegenwoordig mee te maken hebben.

Met data veiligheid helpen wij jou om al jouw data simpelweg niet in verkeerde handen te laten vallen. We kijken op 3 niveaus met je mee. We werken aan bewustwording van de gevaren bij jouw collega’s, helpen je met het grip krijgen en houden op alle data in en buiten het netwerk. En daarnaast creëren we een optimale technische veiligheid van de infrastructuur.

WhatsApp-Image-2018-08-03-at-3.39.00-PM-nu2wqxzzxduvkzprvwh32lkfydd3fmvmbwjiuj4mfg Wat doen we