Onze partners

 • AppSense is nu Ivanti

  De oplossingen van Ivanti (voorheen AppSense) zijn  gericht op het lostrekken van de gebruiker en de infrastructuur. Kortom het virtualiseren van gebruikers. De oplossingen zijn; DataNow, Environment Manager, Application Manager en Performance Manager.  De nieuwe Environment Manager, genaamd ‘The Best Desktop Ever’ staat momenteel centraal. Fastbyte heeft veel kennis en ervaring met de oplossingen van Ivanti.

 • Fortinet

  Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsappliances en marktleider in UTM (Unified Threat Management), het beheren en beheersen van het totale scala aan bedreigingen van uw netwerk en data met een totaaloplossing. De Fortinet producten en abonnementsdiensten leveren een brede, geïntegreerde bescherming met prima prestaties, terwijl het beheren ervan simpeler wordt.

 • Login VSI

  Login VSI helpt bedrijven om VDI en SBC performance te valideren en optimaliseren. Daarnaast wordt Login VSI gebruikt voor PoC's en de validatie van nieuw opgeleverde infrastructuren. Met VSI kan de kwaliteit en performance van productie VDI/SBC omgevingen met regelmaat getest worden.

 • Microsoft

  Microsoft helpt bedrijven en organisaties productiever en flexibeler te werken. Met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld beheer, virtualisatie en mobiel werken. Microsoft wil dat de technologie vóór de klant laten werken.

 • Netwrix

  Netwrix Corporation is marktleider op het gebied van IT Auditing. Zij biedt software aan die inzicht geeft in de rechten van de medewerkers binnen de IT-infrastructuur. Wie mag wat? Wie heeft wat veranderd? En wanneer? Meer dan 6.000 klanten wereldwijd vertrouwen op Netwrix voor informatie over veranderingen in de IT infrastructuur en toegangsregistratie naar bestanden, het maken van rapporten om compliance te testen en audits te doorstaan en om de operationele IT organisatie te ontlasten.

 • NexGen Storage

  NexGen Storage biedt waardegedreven hybride flash arrays die het mogelijk maken om op basis van het bedrijfsbelang voorrang te verlenen aan specifieke gegevensstromen en prestatieniveaus van applicaties.

 • Nutanix

  Bij Nutanix ligt de kracht in het unieke geïntegreerd storage en compute platform voor gevirtualiseerde datacenters. Binnen één dag heeft de klant een flexibel, schaalbaar en toekomstgericht datacenter operationeel. Dit levert kostenbesparing op voor de klant en daarnaast wordt er voorzien in virtualisatie, rekenkracht en opslagcapaciteit.

 • Okta

  Met Okta hoef je maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot al jouw applicaties in de cloud. Oftewel single-sign-on. Okta is een identity service. En biedt een goede beveiliging tot de bedrijfsapplicaties en informatie.

 • Rubrik

  Rubrik is naar eigen zeggen het eerste cloud-datamanagementplatform dat op basis van een moderne cloudinfrastructuur gegevens beveiligt, beheert en voorziet in zoekfunctionaliteiten en analyses. Het zorgt dat opslag en beheer voldoen aan wet- en regelgeving en mikt op het databeheer van organisaties met hybride cloud-omgevingen.

 • SanDisk

  SanDisk geeft de zekerheid dat gegevens direct beschikbaar en betrouwbaar zijn, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Sinds 1988 vertrouwen bedrijven op de opslagoplossingen, denk aan datacenter, computergebruik en mobiel.

 • VDI-Appliance

  50 tot 300 virtuele desktops op één VDI-Appliance met een performance die 2 tot 8 keer sneller is dan een traditionele desktop. Geen centrale storage nodig. En heeft u meer virtuele desktops nodig, dan kunt u er gewoon een VDI-Appliance bijplaatsen.

 • VMware

  VMware is de partner waar Fastbyte veel mee samenwerkt op het vlak van Desktop virtualisatie en End User Computing. De oplossingen van VMware zorgen voor een flexibele en veilig zakelijke IT-infrastructuur.

 • WatchGuard

  WatchGuard is al jaar en dag de partner van Fastbyte op het gebied van security. Zij leveren innovatieve oplossingen. Met het Extensible Threat Management (XTM), Extensible Content Security (XCS) en Data Loss Prevention (DLP) zorgt WatchGuard voor een compleet content beveiligingsaspecten. Fastbyte is al diverse keren tot Benelux Partner of the Year benoemd.