Vacatures

Fastbyte is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die zin hebben in een nieuwe uitdaging. Die mee willen werken en bouwen aan succes en daarmee écht betrokken zijn bij de organisatie. Fastbyte is een no- nonsense, jonge club van professionele mensen. Bij ons staat de mens centraal, zowel binnen de Fastbyte-organisatie als bij onze klanten. Dus ondanks dat er misschien geen vacature of niet de juiste voor jou bijstaat, schroom niet en stuur ons een open sollicitatie en dan bekijken we deze graag! Stuur deze dan naar pz@nullfastbyte.nl

 

Ben je op zoek naar een stageplaats bij onze Servicedesk: we nodigen je van harte uit! Vertel ons waarom je bij ons stage wilt komen lopen, wat je interesses zijn. Dit inclusief je CV kun je sturen naar: pz@nullfastbyte.nl.

 

Momenteel hebben wij de volgende functie(s) openstaan:

 • Op dit moment geen openstaande vacatures

 

Blijf op de hoogte!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes, blogs, aanbiedingen, updates en nog zoveel meer wat jou kan helpen de beste werkplek te krijgen, hebben en behouden.
* We haten spam. Je email-adres zal niet doorverkocht of gedeeld worden met derden. *
 • Klantcase

  U-trax"Most people that buy a drill don't need a drill, they need a hole". Fastbyte was de enige die, toen wij op zoek waren naar een nieuwe IT-structuur, durfde te vragen naar het gat in plaats van (met vee..."

 • Heeft u vragen of hulp nodig?

  Een probleem, vrijblijvend advies of een vraag?
  Wij staan klaar om u te adviseren en concreet verder te helpen.

  Algemeen: 030 6000 600
  Servicedesk: 030 6000 601
  E-mail: verkoop@fastbyte.nl