Organisatie

Wat doet Fastbyte?

Fastbyte levert technisch vooruitstrevende producten en diensten op het gebied van de IT-infrastructuur van organisaties. Bij Fastbyte staan de gebruikers centraal, zodat deze kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Met de toepassingen die ze willen, op het apparaat van hun keus.

 

Fastbyte is een enthousiaste, jonge club van professionals. Allemaal met passie voor innovatieve technologie. Zo waren wij één van de eerste partijen die succesvol VDI projecten uitrolden op basis van FLASH technologie.
Onze persoonlijke en no-nonsense aanpak zorgt voor langdurige samenwerkingen met klanten en leveranciers. Fastbyte richt zich op organisaties met 50-500 werkplekken.

 

Wij waken 24 uur per dag over de systemen van ons en van onze klanten. We grijpen proactief in als dat nodig is, zodat gebruikers zorgeloos kunnen werken. Omdat wij weten wat er speelt bij onze klanten kunnen wij goed advies geven hoe er ingespeeld kan worden op nieuwe trends en ontwikkelingen in de IT. Zo bereiken we samen met de IT afdeling een optimale IT infrastructuur die past bij uw organisatie, nu en in de toekomst.

 

Klanten van Fastbyte zijn met name organisaties met 50-500 werkplekken, waarbij IT vaak een essentiële rol speelt in het primaire bedrijfsproces. Met name in onderwijs, zorg (lokale) overheid en de dienstverlening heeft Fastbyte een brede klantenkring. Sectoren die net als Fastbyte Innovatie, Eerlijkheid, Betrokkenheid en Persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan.

 

Wat zegt de klant?

Helene Spork
“Fastbyte was de enige die, toen wij op zoek waren naar een nieuwe IT-infrastructuur, durfde te vragen naar het gat in plaats van (met veel mooie verhalen) de boor te verkopen.”

Blijf op de hoogte!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes, blogs, aanbiedingen, updates en nog zoveel meer wat jou kan helpen de beste werkplek te krijgen, hebben en behouden.
* We haten spam. Je email-adres zal niet doorverkocht of gedeeld worden met derden. *