Fastbyte werkplek sessies

Fastbyte organiseert regelmatig korte inspirerende interactieve sessies met de focus op de Digitale Werkplek. In deze sessies bespreken we graag met jou, in maximaal 2 uur, een nieuw thema omtrent de werkplek. Uiteraard is gezelligheid ook belangrijk en zal het niet ontbreken aan een drankje en een hapje.

De volgende sessie zal op donderdag 21 februari 2019 zijn genaamd:
 "De Moderne Werkplek Xperience"

In deze inspirerende interactieve sessie nemen wij je, samen met onze partner en specialist Fujitsu Nederland, mee in de ontwikkelingen en trends op het gebied van de moderne werkplek. We zijn die dag te gast in het speciaal ingerichte Fujitsu Bridge Lab! 

Tijdens dit seminar zul jij de mogelijkheid krijgen diverse verschillende digitale werkplekken zelf te ervaren. Al de werkplekken zijn allen op een andere technische en functionele manier ingericht. Zo kan jij zelf zien wat er tegenwoordige allemaal mogelijk is op het gebied van de werkplek van de toekomst. Hoe je flexibeler, productiever en gemakkelijker kan werken. Maar vooral ook veiliger!

Heb jij tijd en zin om ook te komen? Mis dan deze Xperience niet….

free website templates

Thema

De moderne werkplek is in opkomst. Dit zorgt ervoor dat medewerkers niet harder, maar slimmer kunnen werken op elk apparaat en op elke locatie. Maar wat betekent dit nou concreet voor jouw organisatie? En welke mogelijkheden biedt de moderne werkplek op het gebied van productiviteit, veiligheid en samenwerken?

Een bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar welke technologische oplossingen passen het beste bij de organisatie? De sessie “De Moderne Werkplek Xperience” biedt uitkomst. 

Mobirise

Meld je aan, Beleef en Win!

Neem deel aan onze Xperience en je krijgt niet alleen de mogelijkheid om diverse moderne werkplekken te testen, je krijgt de mogelijkheid om plaats te nemen in de Icaros VR Flightsimulator!

En daarnaast verloten we onder de aanwezige deelnemers twee Flex werkplekbundels! Mede mogelijk gemaakt door Fujitsu.

Mobirise

Flexbundel 1:

Bestaat uit: 
- Portreplicator PR09
- Fujitsu Skype Keyboard
- Headset
- Muis

Mobirise

Flexbundel 2:

Bestaat uit: 
- Portreplicator PR09
- Keyboard met PalmSecure scanner
- Muis

Impressie

Wil je een beeld hebben van de sessie? Bekijk hier de beelden die we hebben gemaakt zodat je een indruk krijgt van de sfeer.

Mobirise

Xperience

Tijdens de sessie “De Moderne Werkplek Xperience” staat het zelf ervaren van de diverse productiviteitsoplossingen centraal. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, beveiliging, Multifactor Authenticatie, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van specifieke wensen besteden we tijdens de Xperience-sessie aandacht aan de scenario’s die voor jouw organisatie relevant zijn.

Er zullen diverse werkplek opstellingen klaar staan voor jou waar jij zelf achter plaats mag nemen. Zo kan je niet alleen zien maar ook ervaren wat het is om met de nieuwste technieken en mogelijkheden te werken.Dus geen demonstratie, maar zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en telefoons zitten. Ervaar zo het gemak van de allerlaatste mogelijkheden op ICT-gebied!

Icaros VR Flightsimulator

Als deelnemer van de Moderne Werkplek Xperience krijg je ook nog eens de mogelijkheid om zelf te vliegen! Balanceer uw lichaam op de ICAROS en vlieg door een virtuele wereld.

De combinatie van VR technologie en ‘free-flowing’ bewegingen creëren een complete fysieke & visuele user experience. 

Agenda donderdag 21 februari 2019

15:00 - 15:30

Inloop & Ontvangst

15:30 - 15:45

Kick Off:
Chris Franso

15:45 - 16:00

Jouw werkplek, gewoon goed geregeld!
Chris Franso

16:00 - 16:30

Een (werk)dag uit het leven van een
millennial in 2025
Sander Lems

16:30 - 17:00

Security van de Werkplek van de Toekomst
(vanuit een hardware perspectief)
Ronald Bottenberg

17:00 - 18:00

Werkplek Xperience & Borrel en Bites
Ervaar zelf de opties op diverse werkplekken. Maak een vlucht met de Icarus VR Flightsimulator. En gelegenheid voor een hapje & drankje, netwerken, vragen en advies. 

De digital workplace

De digital workplace is een logische verzameling (business dashboard, sociaal intranet, business apps en mobiele apps) van digitale tools die medewerkers ondersteunt in hun dagelijks werk en met elkaar verbindt, zodat de organisatie binnen waar kan maken wat ze buiten belooft.

Mobirise

Gratis Workplace 2025 Whitepaper

Schrijf je voor deze Xperience die je echt niet mag missen. Alle deelnemers ontvangen de gratis Workplace 2025 Whitepaper. Hierin staat alles wat je moet weten over de toekomst van de digitale werkplek!

INSCHRIJFFORMULIER

Vul hier uw gegevens in om u in te schrijven voor de Werkplek Sessie op 21 februari: De Moderne Werkplek Xperience.

Fastbyte ICT Solutions

Contact

Heb je een vraag of wil je inschrijven?


Volg ons op social media