Gratis Webinar

WatchGuard Passport


Tegenwoordig werkt 75% minstens één keer per week buiten kantoor met als gevolg; steeds meer werkzaamheden buiten het bedrijfsnetwerk, dus ook buiten de traditionele beveiligingsmiddelen om.

In samenwerking met WatchGuard organiseren wij een Webinar over WatchGuard Passport waarmee jij jouw werkplek ook buiten kantoor goed kan beveiligen. 

Aanmelden gesloten

Datum: Terugkijken kan hier
Tijd: 14:00 - 14:45

WEBINAR GEMIST?

Je kan hier hem helemaal terugkijken ;)

Wij laten je graag kennismaken met:

WatchGuard Passport

Passport is een bundel van de beste beveiligingsservices van WatchGuard die gebruikersgerichtd zijn. Deze bundel bevat meerdere diensten waarvan elke dienst zorgt voor een consistente actieve bescherming, die met de gebruiker meereist en zowel binnen als buiten het bedrijfsnetwerk hetzelfde beveiligingsniveau biedt. Passport bevat onder andere Multifactor Authenticatie en DNSWatch.

Multifactor Authenticatie: 
- Gebruiksvriendelijke Nederlandstalige app voor Push authenticatie, Offline authenticatie & ondersteuning voor hardware tokens
- Beveiliging van inloggen op PC, Mac OS en Servers
- Single Sign On voor Cloud Apps zoals SalesForce, Office365 maar ook in huis ontwikkelde applicaties
- Remote Access – VPN, Remote Desktop, Citrix etc.
- Privileged User Access
- Compliance – b.v. GDPR
- Cloud Managed – geen nieuwe lokale server vereist

DNSWatch beschermt tegen phishing en andere security risico’s, geeft inzage in historie en traint de gebruiker door informatie te kennis te verstrekken over de risico’s van phishing en hoe dit herkend kan worden. Dit was al langer beschikbaar voor gebruikers die beschermd worden door een Firebox. Voor de gebruiker “On the Go” biedt WatchGuard nu soortgelijke functionaliteit met een uitbreiding van Content Filtering op basis van WebBlocker categorieën. Zo kunnen b.v. gambling, adult en on-line-dating en verkeer naar gevaarlijke websites worden geblokkeerd, in totaal zijn er maar liefst 130 categorieën die nu ook voor de gebruiker onderweg van toepassing worden zonder afhankelijk te zijn van een VPN.

Gezamenlijk maken de services in de paspoortbundel het mogelijk om:

Authenticatie

Authenticeer mensen en voer krachtige, multi-factor authenticatie af in VPN's, Cloud-applicaties, eindpunten en meer.

Beveiliging

Bescherm gebruikers realtime online, blokkeer phishing-pogingen en dwing web-surfbeleid overal en altijd af zonder een vereiste VPN.

Detect & Response

Houd endpoints malware-vrij door bedreigingen en andere kwaadwillende software te detecteren en onschadelijk te maken.

WatchGuard Presenteert
DNSWatchGo & Passport

IT-beveiligingsbedrijf en tevens onze partner WatchGuard, heeft een nieuwe clouddienst geintroduceerd die gebruikers via DNS-gebaseerde bescherming en contentfiltering beveiligt.

DNSWatchGo, zoals de dienst is genoemd, herkent en blokkeert via die weg phishingaanvallen, communicatie met command-and-controlsystemen en datadiefstalpogingen, en dat binnen en buiten de firewall. Ook vergroot de oplossing de awareness dankzij automatische tips en waarschuwingen.

AuthPoint

Multifactorauthenticatie (MFA) was tot voor kort onbereikbaar voor veel organisaties vanwege de hoge kosten, complexiteit en beheerissues. Veel IT-managers en professionals zien MFA als een dienst die voorbehouden is aan grote organisaties.

AuthPoint rekent af met deze tweedeling, vertelt Martijn Nielen, senior sales engineer bij WatchGuard. De oplossing maakt volgens hem een einde aan complexe integratieprocessen, aanzienlijke betalingen vooraf en tijdrovend beheer.

FAQ's

Niets, geen, nul. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden via het aanmeldformulier. Op deze manier ontvang je een bevestiging en uitnodiging voor de geheel vrijblijvende webinar op 14 november 2019.

Onze webinars zijn vrij van kosten maar wel alleen beschikbaar voor geregistreerde mensen. Op deze manier houden we inzicht in deelnemers en kunnen we er voor zorgen dat alle randvoorwaarden rondom het webinar uitstekend zijn.

Geen probleem, wij zorgen dat alle deelnemers achteraf nog een mail krijgen met een link naar de registratie van de webinar. Op deze manier kan je dan alsnog het webinar volgen, wanneer het jou uitkomt.

Reserveer je plek nu


Ons stalken? Wordt een van onze volgers...

Fastbyte ICT Solutions

Contact

Wiersedreef 10

3433 ZX, Nieuwegein

verkoop@fastbyte.nl

+31 (0) 30 6000 600