Krijg grip op cyberveiligheid met de Fastbyte Summer Scan

Header-Origineel-Final-Uitnodiging-1024x447 Krijg grip op cyberveiligheid met de Fastbyte Summer Scan

Wil jij een optimale ICT-beveiliging?

De noodzaak van een goede ICT-beveiliging van jouw bedrijf wordt steeds belangrijker. Het aantal cyberaanvallen groeit gestaag en vereist continue de aandacht. In 2017 heeft 76% van alle organisaties te maken gehad met een phishing aanval. De vraag is of jouw beveiliging nog adequaat is ingesteld? Zeker nu met de AVG (GDPR) is het essentieel dat je beveiliging tegen datalekken, ransomware en phishing beschermd is.

 

Om vast te stellen weten wat de status bij jou is, biedt Fastbyte de Gratis Summer Security Scan aan. We komen bij je langs en in een paar uurtjes heb je een uitgebreide rapportage met eventuele knelpunten en hoe deze op te lossen.

 

Vraag de Gratis Security Scan nu aan

 

Summer Security Scan

De scan biedt een test op de volgende 3 onderdelen:

 

  1. Phishing Test

Phishing evolueert en is een stuk professioneler en gerichter dan voorheen. Natuurlijk kun je “aan de poort” alles dichtspijkeren, zodat er geen phishing mails, virussen of ransomware binnenkomen. Maar 100% veilige firewalls zijn er niet! De gebruiker wordt hierdoor de laatste verdedigingslinie.

 

Daarom is het testen op phishing risico’s bij eigen gebruikers even belangrijk als het hebben van antivirus en een firewall. Tijdens de scan testen we in jouw organisatie welk percentage van jouw collega’s phish-gevoelig zijn en welke maatregelen je kunt nemen om het risico zo laag mogelijk te maken. (meer informatie)

 

  1. WatchGuard Firewall Health Check

De huidige firewallomgeving is de 1e verdedigingslinie van uw bedrijfsnetwerk. Het is belangrijk het beveiligingsniveau hiervan actueel te houden, aangezien ook bedreigingen constant evolueren. Een WatchGuard Firewall Health Check levert een nauwkeurige weergave van de actuele veiligheid van je bedrijfsnetwerk. Het resultaat van de check geeft inzicht in de huidige configuratie en of de instellingen nog passen bij de huidige infrastructuur. (meer informatie)

 

  1. E-mail Security Scan (alleen voor organisaties met Office365)

91% van datalekken start met een aanval via e-mail. Het is zeer waarschijnlijk dat jouw postvakken latente bedreigingen bevatten. Kwaadaardige bijlagen die het netwerk kunnen infecteren of een ransomware-aanval uitvoeren en al je bestanden “gijzelen” met één klik.

 

In deze scan worden alle Office 365 mailboxen met behulp van geavanceerde beveiligingssystemen gescand. Het resultaat van deze scan bied een overzicht van alle bedreigingen per mailbox. Zo krijg je inzichtelijk welke mailboxen op dit moment een risico vormen. (meer informatie)

 

Investering?

We bieden deze Summer Security Scan geheel vrijblijvend aan. Het enige wat we daarvoor van jou vragen is een stukje van jouw tijd. En we vinden het natuurlijk leuk als we samen met jou het netwerk weer veilig kunnen maken.

 

Vraag de Gratis Security Scan nu aan

 

Meer informatie?

Heb je nog vragen of bent je benieuwd naar meer over deze unieke kans? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Fastbyte ICT Solutions Team