Het Werk Bedrijf kiest voor Fastbyte

Begin deze maand zetten Jasper Bernard (Directeur Het Werk Bedrijf) en Dennis Koster (Sales&Marketing Manager Fastbyte) een handtekening onder een samenwerking. Vanaf 1 juli gaat Fastbyte voor Het Werk Bedrijf alles op het gebied van ICT uit handen nemen.Over Het Werk Bedrijf:

Duurzame uitstroom naar betaald werk, dat is ons doel. Mensen die werkzoekend zijn, om welke reden ook, een kans bieden in de maatschappij. Het Werk Bedrijf is van mening dat verantwoordelijkheid nemen op elk leefgebied een mens zelfredzamer maakt.

Op onze werkplaats in Rotterdam (www.marchemache.nl) zetten collega’s zich dagelijks in om mensen die (tijdelijke) werkbegeleiding nodig hebben het beste uit zichzelf te halen. Met de basale werknemersvaardigheden op zak helpen wij de kandidaten richting de volgende stap, werk. Door het bieden van nazorg en het eventueel inzetten van jobcoaching zorgen wij samen met de werkgever voor een duurzaam dienstverband.Welk probleem lost Fastbyte voor jullie op?

Fastbyte zorgt ervoor dat wij onderweg geen gedoe meer hebben met een niet werkende devices en dat we zowel onderweg als op kantoor veilig aan de slag kunnen. Ook heeft het onze voorkeur om alle ICT-vraagstukken in één hand te hebben.Wat is jullie behoefte op ICT gebied?

Onze medewerkers bevinden zich grotendeels op de werklocatie van onze kandidaten die wij begeleiden in hun werk. Altijd en overal kunnen werken, daar ligt onze behoefte. Gezien het feit dat veel van onze gegevens persoonsgebonden zijn is security erg belangrijk. Hier selecteren wij onze partners dan ook op, zowel aan de applicatie kant als aan de beheerders kant. Systeembeheer op schoot, maar dan op afstand zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen.Waarom besloten om voor Fastbyte te kiezen?

Fastbyte past bij ons bedrijf, zo begrijpt Fastbyte voor wie wij een klant zijn. Fastbyte wil met ons mee denken en is ook in onze hectiek bereid snel te schakelen indien nodig. Dat directe schakelen, meedenken en ook nee zeggen als het niet verstandig is, dat heeft Fastbyte duidelijk laten blijken. Dit wordt dan ook door ons zeer gewaardeerd. ICT-beheer uitbesteden voelt zo als een prettige keuze.Wat gaat Fastbyte doen voor het werkbedrijf?

  • Het inrichten van een vernieuwde, cloud based ICT-infrastructuur
  • Het creëren van een veilige omgeving d.m.v. firewall, anti-virus, spamfilter & back-up
  • Alle medewerkers voorzien van een nieuwe werkplek
  • Beheer, onderhoud en gebruikersondersteuning


Zou je Fastbyte aanbevelen bij anderen?

Absoluut! Een belangrijke en plezierige eigenschap van Fastbyte is dat het ook wil leren van haar klanten. Je kan echt met elkaar in discussie over hoe je geholpen wilt worden.

– Jasper Bernard | Directeur Het Werk BedrijfJasper-Bernard-en-Dennis-Koster-tekenen-samenwerking Het Werk Bedrijf kiest voor Fastbyte
Jasper Bernard (Directeur Het Werk Bedrijf) en Dennis Koster (Sales & Marketing Manager Fastbyte)