Haal het beste uit samenwerken met Office365

37% van de werknemers zegt dat “werken met een fantastisch team” hun belangrijkste reden vormt om bij hun bedrijf te blijven. En dit is natuurlijk iets waar je als werkgever wat mee moet en kunt doen.

Met Office 365 worden de moderne manieren van werken ontsloten. Waar je ook bent of welk apparaat je ook gebruikt, je kunt eenvoudig bestanden delen, samenwerken in realtime en overal productief zijn.

Samenwerken met bepaalde medewerkers

Als je samen met anderen iets wilt bewerken, kun je makkelijk bestanden delen en samenwerken met vertrouwde collega’s voor een nieuw perspectief. Als je op deze manier samenwerkt, kunnen alleen die bepaalde personen de gedeelde bestanden openen en bewerken. Later kun je de bestanden altijd met een team delen als je daar klaar voor bent.

Samenwerken als een team

Als het aankomt op samenwerking, verplichten veranderende trends, zoals de behoefte aan flexibele werkmogelijkheden, kleine bedrijven ertoe hulpmiddelen beschikbaar te stellen die teams tevreden en productief houden.

Bedenk ideeën en werk naadloos samen met jouw team in Office 365. Een centrale plek waar iedereen kan communiceren, bestanden openen en meer voor elkaar krijgt, zorgt ervoor dat samenwerken soepel verloopt. Op kantoor, thuis of waar ook ter wereld: je bent altijd op de hoogte.

Office 365 Business Premium is ontworpen om teams extra mogelijkheden te bieden. Onze hulpmiddelen, die hen in staat stellen verbinding te maken met klanten en collega’s, werken op veilige wijze op hun favoriete apparaat, wanneer zij maar willen.  Werknemers kunnen op één locatie delen, contact opnemen, verbinding maken en creëren, en samen meer bereiken.

Microsoft-oplossingen die zijn gebouwd voor teamwerk

  • Verhoog de productiviteit met teams en bronnen op één locatie
  • Bevorder de teamtevredenheid met samenwerking, altijd en overal
  • Verbeter de gegevensbeveiliging voor mobiele en andere apparaten

Ontdek de mogelijkheden van Microsoft 365    

Microsoft helpt je graag met het meer halen uit Microsoft 365, hiervoor heeft Microsoft een Office 365-training centrum opgezet. De training die we vandaag aan het licht willen brengen is het werken in teams.

Hoe kan ik meer werk verzetten met mijn team.

De manier waarop teams contact houden en informatie uitwisselen, wordt steeds beter ontwikkeld. Samen kunnen werken met collega’s wordt heel normaal gevonden, waar ze zich ook bevinden.

  • Teams: deelnemen aan kanalen of een eigen kanaal maken. Houd vergaderingen en gesprekken ter plekke of deel bestanden.
  • Vergaderingen: bekijk alles wat je voor de dag of week hebt gepland of plan een vergadering. De Teams-agenda wordt gesynchroniseerd met jouw Outlook-agenda.-
  • Oproepen: als jouw organisatie dit zo heeft ingesteld, kunt je iedereen bellen vanuit Teams, zelfs personen die het zelf niet gebruiken.
  • Activiteit: bekijk je ongelezen berichten, @vermeldingen, antwoorden en meer.


Meer informatie over Office365 en Microsoft Teams? Neem gerust contact met ons op.