Fastbyte verkoopt één van de eerste WatchGuard Firebox M270 in Nederland

We zijn trots dat we mogen meedelen dat we als een van de eerste WatchGuard partners in Nederland de nieuwe Firebox M270 hebben verkocht. Maar wat maakt de M270 nu zo bijzonder?

 

Enterprise beveiliging voor kleine tot middelgrote bedrijven

Omdat over het algemeen kleinere bedrijven minder beschermd zijn, is het MKB het nieuwe grote doelwit geworden voor cyberaanvallen. De firewalls Firebox M270 en M370 zijn speciaal ontworpen om alle soorten bedrijven te beschermen tegen aanvallen die niet minder fel zijn dan die gericht zijn op grotere organisaties.

 

Firebox M270 en M370 Unified Threat Management (UTM) -oplossingen zijn tot 3 keer sneller dan concurrerende producten, zelfs met alle beveiligingslagen ingeschakeld en tot 94 procent sneller bij het uitvoeren van HTTPS-inspectie, op deze manier hoeven bedrijven nooit een compromis te sluiten voor netwerkbeveiliging omwille van de prestaties.

 

Afbeelding1 Fastbyte verkoopt één van de eerste WatchGuard Firebox M270 in Nederland

klik voor het volledige M270 rapport

 

Bent u geïnteresseerd in de oplossingen van Fastbyte binnen uw organisatie? Of heeft u aanvullende vragen over dit artikel, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.