Organisaties moeten steeds sneller inspringen op veranderende wensen van klanten en medewerkers. Hiervoor is flexibiliteit, verregaande automatisering en forse simplificatie nodig. Software Defined, Hyper Converged en Web-Scale zijn hierbij de nieuwe toverwoorden. Maar wat is dit nu precies? En welke voordelen heeft dit voor uw organisatie?

 

Kom daarom naar ons evenement: “Het onzichtbare datacenter, een droom die uitkomt?”

 

Op ons evenement van 7 juni 2016 bieden wij u, samen met onze partners Nutanix en Rubrik, inzicht in de trends en mogelijkheden van deze nieuwe architecturen. Aan het eind van de middag bent u volledig op de hoogte wat dit ook voor u kan betekenen.

 

Gastsprekers: Martijn Bosschaart geeft antwoord op de vragen als waarom Web-Scale? En hoe belangrijk is uw hypervisor nog? Jerry Rijnbeek laat u kennismaken met Rubrik’s revolutionaire kijk op backup. Arjan Timmerman geeft zijn onafhankelijke kijk op de ontwikkelingen met betrekking tot Software Defined Datacenter en Cloud.

 

Agenda:

Ontvangst13.00 uur
Chris Franso, CTO Fastbyte13.30 uur
Martijn Bosschaart, Sr Systems Engineer Channel Northen Europe, Nutanix13.45 uur
PAUZE14.35 uur
Jerry Rijnbeek, Lead Sales Engineer EMEA, Rubrik14.55 uur
Arjan Timmerman, Principal SDDC Consultant, Metis IT15.45 uur
Afsluiting16.30 uur
Netwerken & borrelen16.45 uur

 

Inschrijven: Meld u aan door een mail te sturen naar Xander@fastbyte.nl.
Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

 

Locatie: Greenvillage, Blokhoeve 7 te Nieuwegein

 

Workshop: In het vervolg op dit evenement zal op 1 juli 2016 een technische workshop plaatsvinden bij Exclusive Networks te Amersfoort. Ervaar zelf het eenvoudige gebruik van de oplossingen van Nutanix en Rubrik. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Al aanmelden? Dat kan: Xander@fastbyte.nl.

 

Over Nutanix: Nutanix biedt IT-beheerders met zijn Xtreme Computing Platform (XCP) meer inzicht in de ‘onzichtbare infrastructuur”. Het platform zorgt dat servers, storage en gevirtualiseerde omgevingen het altijd doen, zodat kunnen ze zich beter focussen op applicaties, workloads en diensten die de business ondersteunen.

 

Over Rubrik: Na een innovatie pauze van 10 jaar in het backup landschap is Rubrik begin 2014 opgericht om deze markt eenvoudiger, goedkoper en beter te maken. De Rubrik Brik is een gedistribueerde appliance waarmee de complexe traditionele backup omgevingen worden vervangen voor een eenvoudige en schaalbare appliance.

 

Bent u er dinsdag 7 juni bij? Wij zien u graag.