Nu ook uw zware grafische gebruikers in de VDI omgeving

Heeft u ook problemen met uw grafische gebruikers in de VDI omgeving? Met de grafische kaart van NVIDIA (GRID) kunnen nu ook uw zware grafische gebruikers worden gemigreerd naar de VDI omgeving. Fastbyte maakt als VDI specialist gebruik van de VDI-Appliance van IOdis voor het bouwen van moderne VDI oplossingen. Als reseller van IOdis nodigt Fastbyte u daarom graag uit op een inspirerende informatiebijeenkomst op dinsdag 10 november.

 

De afgelopen maanden is er een grote toename in de interesse voor NVIDIA GRID geconstateerd. Omdat er heel veel te vertellen is over de voordelen van NVIDIA GRID en de combinatie hiervan met de VDI-Appliance modellen, nodigen wij u uit voor deze informatiebijeenkomst van IOdis. U wordt geïnformeerd over de (on)mogelijkheden van (grafische) VDI-Appliance en NVIDIA GRID. IOdis geeft antwoord op vragen als waarom NVIDIA GRID zo goed werkt in combinatie met uw VDI-omgeving. Tevens wordt er een live-demonstratie gegeven van NVIDIA GRID.

 

Agenda
09.30 uur – Ontvangst
10.00 uur – Marc Abercrombie, CEO IOdis
10.15 uur – Berend Stertjan, VDI-specialist
11.00 uur – Pauze
11.15 uur – Thomas Remmlinger: NVIDIA GRID specialist
12.30 uur – Netwerken en lunchen
13.00 uur – Einde bijeenkomst

 

Locatie
Het evenement vindt plaats in het Van der Valk hotel in Houten:
Hoofdveste 25
3992 DH  Houten

 

Aanmelden
U kunt zich nu aanmelden door uiterlijk 2 november een e-mail te sturen met uw naam en bedrijfsnaam naar communicatie@iodis.nl. Aan deze bijeenkomst zijn géén kosten verbonden.