Even voorstellen: nieuwe collega Manfred Arlar

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe werknemer en collega voor te stellen. Manfred versterkt sinds kort ons team in de rol als Servicedesk Medewerker. 

“Mijn naam is Manfred en door mijn nieuwe baan bij Fastbyte woon ik niet alleen meer in Nieuwegein maar werk ik er ook. Ben trotse vader van een dochter van 17 jaar alweer en ik woon samen met mijn vriendin Iloona. Verder ben ik dol op muziek maken in mijn vrije tijd en ik houd mij graag bezig met airbrushen.

Ik voelde mij vanaf dag één al direct welkom bij Fastbyte en ik ga er vol voor om samen met dit team, mijn nieuwe uitdaging tot een succes te brengen.

Bij deze willen wij Manfred van harte welkom heten en wij wensen hem heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol bij Fastbyte.Manfred-Arlar-en-Chris-Franso Even voorstellen: nieuwe collega Manfred Arlar
Manfred Arlar en Chris Franso (CTO Fastbyte)