Even voorstellen: nieuwe collega Jareth Jansen

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe werknemer en collega voor te stellen. Jareth versterkt sinds vandaag ons team in de rol als Junior servicedesk medewerker. 


“Mijn naam is Jareth Jansen en ik ben onlangs de trotse vader geworden van mijn zoontje Leonardo van inmiddels 12 weken. Ik ben woonachtig in het schitterende Zeist en vanaf vandaag werkzaam bij Fastbyte in Nieuwegein.


Hiervoor was ik werkzaam bij Ziggo en ik heb nu gekozen om hier aan de slag te gaan in de rol van Junior Servicedesk medewerker. Als ik mijzelf zou mogen omschrijven ben ik een sportieve en enthousiaste jongeman van 30 jaar die graag op de piste staat met de lange latten onder met een overgrote interesse in techniek en vernieuwende technologieën.


Ik begin vandaag vol energie en enthousiasme en ik kijk uit naar alles wat ik ga leren en meemaken hier bij mijn nieuwe collega’s.


Bij deze willen wij Jareth van harte welkom heten en wij wensen hem heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol bij Fastbyte.


file1-1024x768 Even voorstellen: nieuwe collega Jareth Jansen
Jareth Jansen