Even voorstellen: nieuwe collega Dennis Koster

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe werknemer en collega voor te stellen. Dennis versterkt sinds vandaag ons team in de rol als Sales manager. 


“Mijn naam is Dennis Koster, 31 jaar, getrouwd met Charley waarmee ik eind maart ons eerste kindje verwacht (een zoon), woonachtig in De Bilt.


In de functie van Sales Manager zal ik mij gaan bezig houden met het ontwikkelen en realiseren van onze salesstrategie en onze commerciële doelstellingen. Samen met het team van sales en marketing het klantennetwerk uitbouwen en bestaande relaties verstevigen.


Fastbyte kenmerkt zich door een informele en no-nonsense cultuur, iets wat mij erg aanspreekt. Ik voelde mij vanaf moment één welkom en werd warm ontvangen. Ik kijk er naar uit om te gaan samenwerken met dit team, bestaande uit gemotiveerde en enthousiaste collega’s.


Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur, maar nu eerst genieten van de feestdagen. Via deze weg wens ik iedereen fijne en liefdevolle feestdagen en tot in 2019!”


Bij deze willen wij Dennis van harte welkom heten en wij wensen hem heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol bij Fastbyte.


Dennis-1024x888 Even voorstellen: nieuwe collega Dennis Koster

Kennismaken met Dennis of succes wensen? Bel hem gerust op: 030 6000 600.