Einde windows 7 ondersteuning nadert

Beveilig je gegevens en moderniseer jouw werkplek met Microsoft Surface-apparatenHet einde van de ondersteuning van Windows 7 nadert snel. Dit betekent dat Microsoft geen beveiligingsupdates meer uitbrengt, waardoor u mogelijk wordt blootgesteld aan beveiligingsaanvallen, of aan nalevingsrisico’s vanwege brancheregelgeving zoals de AVG.

Als u uw zakelijke gegevens goed wilt beveiligen, zware boetes wilt voorkomen en klaar wilt zijn voor digitale transformatie, moet u ervoor zorgen dat systemen op de werkplek up-to-date blijven. De Surface-apparaten van Microsoft bieden het perfecte transformatiepakket voor bedrijven die willen upgraden naar Windows 10 en de werkplek willen moderniseren. Daarnaast zorgen Surface-apparaten ervoor dat uw werknemers productiever zijn, dankzij een uitgebreid aanbod apparaten dat flexibel werken mogelijk maakt.

Data-windows Einde windows 7 ondersteuning nadert
Surface Pro heeft gezorgd voor grote veranderingen in de verkooppraktijken en voor vertegenwoordigers die op locatie werken. Het heeft ervoor gezorgd dat we veel flexibeler en mobieler zijn, waardoor we veel beter op de behoeften van onze klanten kunnen inspringen. We kunnen zelfs onze eigen handtekening op het apparaat zetten. Het is een geweldig hulpmiddel.– Georges Tavernier Onderdirecteur verkoop Vaudoise
Surface-pro-1024x536 Einde windows 7 ondersteuning nadert

Meer informatie over Windows 10 en de Surface Pro en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.