Werkplek Sessie: De Toekomst van Werkplekbeveiliging.

Ben jij erbij?

Sinds kort organiseert Fastbyte korte inspirerende interactieve sessies met de focus op de digitale werkplek. In deze sessies bespreken we graag met jou, in maximaal 2 uur, een nieuw thema omtrent de werkplek. Uiteraard is gezelligheid ook belangrijk en zal het niet ontbreken aan een drankje en een hapje.

 

Schrijf in & Win!

Schrijf je in voor de sessie op donderdag 25 oktober: De Toekomst van Werkplekbeveiliging.
Als je je inschrijft maak je ook kans om de gratis WatchGuard AP120  (ter waarde van €609,-) te winnen! De prijs wordt op 25 oktober onder de aanwezige deelnemers verloot.

 

Schrijf-in-en-win-1024x768 Werkplek Sessie: De Toekomst van Werkplekbeveiliging.

 

Thema

Gebruikers stellen steeds hogere eisen aan de digitale werkplek. De zakelijke omgeving moet toegankelijk zijn eenvoudig, overal, altijd en het liefst met elk device. Steeds vaker worden allerlei apparaten aangesloten op het netwerk, zowel zakelijk als privé. Zo krijgen al deze devices toegang tot bedrijfskritische data en processen.

 

Deze transitie brengt een grote uitdaging met zich mee voor de ICT-omgeving en zorgt voor mogelijkheden maar ook kwetsbaarheden. Veiligheid is belangrijk, overzicht houden, beheersgemak, wie heeft waar toegang tot en hoe? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers op een efficiënte en veilige manier gebruik maken van nieuwe applicaties? Hoe bespaar je op operationele kosten en maak je deze eenvoudiger?

 

In deze sessie nemen wij je samen met een Security Specialist mee in de ontwikkelingen en trends op het gebied van werkplekbeveiliging. Dit doen we in samenwerking met onze partner WatchGuard, zij verzorgen ook de “Security Info Bus” op locatie.

 

Aanmelden?

Benieuwd hoe jij kan omgaan met deze uitdagingen? Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen is gratis en verplicht je tot niets. En als je je inschrijft ontvang je van ons het Whitepaper: Protecting Your Network Assets with MFA”

Ken je iemand in jouw organisatie of netwerk voor wie deze sessie mogelijk ook interessant is? Zet deze uitnodiging gerust door.

 

Waar?

Fastbyte ICT Solutions
Twentehaven
3433 PT, Nieuwegein
www.fastbyte.nl

 

Wanneer?

Donderdag 25 oktober 2018

 

Tijd?

15.00 – 15.15 uur | Ontvangst
15.15 – 15.30 uur | Kick Off – Chris
15.30 – 16.15 uur | De Toekomst van Werkplekbeveiliging – Chris
16.15 – 16.35 uur | Multifactorauthenticatie voor het MKB – Martijn
16.35 – 17.30 uur | Borrel & Bites

 

Meer informatie?

Klik hier voor de website

 

We zien je graag op donderdag 25 oktober. Heb je nog vragen of bent je benieuwd naar meer over dit event? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Fastbyte ICT Solutions Team

 

Wil jij weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of heb je aanvullende vragen over dit artikel, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.