Fastbyte wint WatchGuard Benelux Reseller of The Year 2014 Award

 

Afgelopen week heeft Fastbyte met trots tijdens het jaarlijkse partner event van WatchGuard de “Benelux Reseller of The Year 2014 Award” in ontvangst genomen.

 

Chris Franso, Operations Manager, kreeg de mooie trofee uitgereikt uit handen van Etiënne van der Wouden, Regional Sales Manager Benelux bij Watchguard.

 

Fastbyte kreeg de prijs vanwege de jarenlange samenwerking. “Fastbyte is een partij waar wij graag mee samenwerken. Wij waarderen de input die zij ons geven met betrekking tot onze producten en technologie.”, aldus WatchGuard. “Natuurlijk zijn wij enorm trots op deze prijs. Dit is een bekroning op onze toewijding naar zowel klanten als partners en bevestigt nog maar eens dat in een gelijkwaardige relatie het beste uit iedereen naar boven komt”, aldus Chris Franso.

 

Fastbyte biedt als een van de weinige resellers het hele productenpakket van WatchGuard aan in de Benelux. Daarmee realiseert Fastbyte end-to-end beveiliging en met optimaal gebruiksgemak voor zowel de beheerder en als de gebruiker. De grondige kennis en lange ervaring met de WatchGuard producten staan borg voor deskundige ondersteuning.

 

WatchGuard
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen: WatchGuard eXtensible Threat Management (XTM), Extensible Content Security (XCS), Data Loss Prevention (DLP). WatchGuard levert oplossingen van kleine bedrijven tot bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers.