Nieuw: Fastbyte werkplek sessies. De Werkplek van de Toekomst.

Fastbyte komt met iets nieuws, namelijk Werkplek Sessies bij ons op locatie. In deze 4-wekelijkse sessies bespreken we graag met jou in maximaal 2 uur een nieuw thema omtrent de werkplek. Uiteraard is gezelligheid ook belangrijk en zal het niet ontbreken aan een drankje en een hapje (en BBQ bij goed weer).

 

Deze eerste keer starten we met een sessie genaamd: Werkplek van de Toekomst. Welke ontwikkelingen zijn er omtrent het “overal en altijd kunnen werken met jouw laptop/pc/mobiel” en hoe je dit het beste kan aanpakken.

 

Thema

Een van de belangrijkste trends in de ICT-markt is de exponentiële (wild) groei aan cloud- en webapplicaties. In deze sessie gaan we je helpen met hoe je hier als bedrijf grip op houdt, hoe je ervoor zorgt dat deze ontwikkeling positief is voor jouw werknemers en hoe dit allemaal goed beveiligd kan worden.

 

Heb jij tijd en zin om ook te komen? Mis dan deze kans niet en schrijf je hier in….

 

Schrijf je vandaag nog in voor deze sessie!

Schrijf je vandaag nog in en zorg dat je erbij bent. Ken je iemand in jouw organisatie of netwerk voor wie deze sessie mogelijk ook interessant is? Zet deze uitnodiging gerust door en laat deze persoon zichzelf dan ook inschrijven.

 

Waar?

Fastbyte ICT Solutions

Twentehaven

3433 PT, Nieuwegein

www.fastbyte.nl

 

Wanneer?

Donderdag 21 juni 2018

 

Tijd?

15.00 – 15.15 uur | Ontvangst

15.15 – 15.30 uur | Kick Off – Chris

15.30 – 16.15 uur | Werkplek van de Toekomst – Deepak & Nouredine

16.15 – 16.35 uur | Klantbeleving in praktijk – Reinout Brakel | VSNU

16.35 – 17.30 uur | Borrel, BBQ en Hapjes

 

Meer informatie?

Klik hier voor de website!

 

We zien je graag op donderdag 21 juni. Heb je nog vragen of bent je benieuwd naar meer over dit event? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Fastbyte ICT Solutions Team

Blijf op de hoogte!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes, blogs, aanbiedingen, updates en nog zoveel meer wat jou kan helpen de beste werkplek te krijgen, hebben en behouden.
* We haten spam. Je email-adres zal niet doorverkocht of gedeeld worden met derden. *