Nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief juni 2017

  In deze editie van onze nieuwsbrief o.a.: IoT zorgt voor decentralisatie, Microsoft biedt GDPR garanties, Groei van cybercrime as a service en meer.

 • Nieuwsbrief april 2017

  In deze nieuwsbrief hebben we het over: De Essentie van IT Security, De impact van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming, Nutanix lanceert Xpress om enterprise clouds toegankelijk te maken voor MKB, World Backup day.   Verder gaan we ook in op de End of Life van de XTM 5 en XTM 2 series van Watchguard en de Retirement van Office 2007.    

 • Nieuwsbrief december 2016

  Cloud ICT is niet meer weg te denken. Maar gaat u als organisatie mee in deze ontwikkelingen? Wat past het beste bij uw visie, organisatie of infrastructuur? On-premise, Hybride of volledig in de cloud? We laten zien wat Identity management in de cloud is en hoe u kan zorgen dat door inzet van de juiste tools het zelfs nog gemakkelijker is om secure te werken dan dat u vooraf deed. En u krijgt een teaser te zien van de TV uitzending waarin Fastbyte ICT Solutions te zien is op zondag 18 december bij RTL7.

 • Nieuwsbrief september 2016

  Vanaf heden is Fastbyte ICTWaarborg gecertificeerd en wat dat voor u als organisatie betekend kunt u lezen in onze nieuwsbrief. Verder gaan we in op de nieuwe Nutanix Xpress oplossing en wat dit voor u kan doen en ook kan besparen voor uw organisatie. En daarnaast nodigen we u ook uit voor onze Okta Platform Architecture workshop waarbij u leert als bedrijf te concurreren door te transformeren naar een digitale "technology" onderneming.

 • Nieuwsbrief juni 2016

  Met onze nieuwsbrief van deze keer willen we informeren over doe toename van het aantal Locky aanvallen op bedrijven en hoe u data binnen uw organisatie vakkundig kan beveiligen. Daarnaast is het ook van belang dat u als organisatie u weg kunt vinden in de toekomst van Identity Management. En we laten u zien hoe u zelf een eigen datacentrum kan bouwen in 30 minuten.

 • Nieuwsbrief April 2016

  In deze nieuwsbrief hebben we het over de datalekken, helpen we u schade te voorkomen die wordt aangericht door Crypotolocker en geven we meer nieuws over onze aankomende evenementen.

 • Nieuwsbrief januari 2016

  Deze nieuwsbrief staat het onderwerp Security centraal. Lees meer over de IT Auditing tool trends voor 2016. Hoe pak je Cyber Security aan? Hoe voorkomt u datalekken en bespaart u wel tot € 820.000 met WatchGuard DataLekPreventie. Meld u zich aan voor het webinar. En hou onze website in de gaten voor onze evenementen en webinars.

 • Nieuwsbrief oktober 2015

  In deze nieuwsbrief presenteren wij u met trots onze nieuwste partner Nutanix! U kunt lezen waarom Nutanix past binnen onze filosofie. Verder leest u de samenvatting van ons evenement Meldplicht Datalekken van 8 oktober 2015.

 • Nieuwsbrief september 2015

  In deze nieuwsbrief de aankondiging van onze nieuwe partner: Netwrix. Onze andere partner Okta is benoemd tot marktleider in 2015 Magiq Quadrant. Aandacht voor ons evenement op donderdagmiddag 8 oktober. En we kunnen niet altijd de technologie de schuld geven bij security problemen. Ook de mens moet de hand in eigen boezem steken.

 • Nieuwsbrief juni 2015

  Hoe heb je als beheerder direct inzicht in het gebruik van webapplicaties, webverkeer (URL) en bandbreedte op user niveau? Lees meer over WatchGuard Dimension. En beheer alle gebruiker-gerelateerde instellingen centraal met AppSense DesktopNow. Let op! Open geen mail die je niet kent!

 • Nieuwsbrief april 2015

  Wat is VMware vSAN nu eigenlijk? En wat pakt deze oplossing aan? In deze nieuwsbrief leest u hier meer over. Met VDi-Appliance en Nvidia beleeft u een rijkere desktopbeleving. Wat zijn de voordelen voor de gebruikers en de IT-managers? En ook zo moe van het wachten? Wellicht is de SanDisk X300 SSD wat voor u.

 • Nieuwsbrief februari 2015

  Hoe beveilig jij je online diensten? Fastbyte biedt hiervoor Okta aan. Één werkplek voor al je online diensten. Verder: De strippenkaart uit het straatbeeld verdwenen? Niet bij Fastbyte! En wist je dat MKB bedrijven steeds vaker doelwit zijn van hackers? Lees wat je er aan kunt doen. En als laatst V1200-P Serie Zero Client.

 • Nieuwsbrief december 2014

  In deze nieuwsbrief meer informatie over Windows Server 2003 en over ons seminar in januari - VDI voor het MKB+. Verder worden de mogelijkheden van Fusion ioControl uitgelicht. En wil je weten wat er gebeurt in jouw serverpark? Kijk dan wat vSom jou oplevert.

 • Nieuwsbrief september 2014

  Lees de nieuwsbrief met interessante informatie over onze seminars en workshops. De september actie. En de laatste wetenswaardigheden over de APT blocker van WatchGuard.