4 Gratis Security Webinars

WatchGuard is al jaar en dag de partner van Fastbyte op het gebied van security. Zij leveren innovatieve oplossingen. Met het Extensible Threat Management (XTM), Extensible Content Security (XCS) en Data Loss Prevention (DLP) zorgt WatchGuard voor een compleet content beveiligingsaspecten. Fastbyte is al diverse keren tot Benelux Partner of the Year benoemd.  Met het oog op een aantal erg belangrijke onderwerpen van dit moment heeft Watchguard een paar geweldige Webinars op het programma staan die zeer relevant voor u en uw organisatie kunnen zijn. Deze kunt u uiteraard kosteloos bijwonen en bestaan uit de onderwerpen: Cryptolocker en andere Ransomware, Datalek preventie, Visibility is Defense en Watchguards nieuwe Secure Wireless Portfolio. Meer informatie en inschrijven vindt u hieronder.

 

Cryptolocker en andere Ransomware
08 augustus 2016 16.00 uur
12 september 2016 14.00 uur

 

Cryptolocker, CryptoWALL en andere ransomware hebben cyber criminelen honderden miljoenen Euro’s opgeleverd, de IT industrie blijft in de frontlinie om deze bedreiging te bestrijden. In deze presentatie geeft WatchGuard als security expert, inzage in de werking van deze gevaarlijke malware en de beste manier om uw netwerk hier bescherming tegen te bieden.

 

button-registreren 4 Gratis Security Webinars


 

Datalek preventie
25 juli 2016 16.00 uur
25 augustus 2016 11:00 uur

 

Onlangs is er behoorlijk wat gewijzigd op het gebied van het melden van een datalek en het treffen van beschermende maatregels om dit te voorkomen. Wettelijk is vastgelegd dat er een boete opgelegd kan worden bij het niet melden van een lek. Wilt u meer weten over dit onderwerp, meldt u aan voor een van onze webinars. Tijdens deze webinars hoort u onder meer over de gevolgen van Datalekken, Wet- en regelgeving en de WatchGuard Datalek Preventie oplossing.

 

button-registreren 4 Gratis Security Webinars


 

Visibility is Defense
28 juli 2016 10:00 uur
01 september 2016 15.00 uur
21 september 2016 15.30 uur

 

Realiseer een goed samengevat en veelzijdig overzicht van netwerk activiteit die top bedreigingen en trends aantoont, actieve policies, verkeerspatronen en gecorreleerde inzage in top gebruikers en applicaties. WatchGuard DimensionTM geeft u ogen om te zien, terwijl Dimension Command een verzameling is van doordachte management functies die nauw samenwerken met de bekroonde Visibility tools van WatchGuard DimensionTM. IT professionals kunnen hiermee niet alleen het verkeer zien, maar kunnen ook meteen ingrijpen, direct vanuit het management dashboard. Tijdens deze webinars geeft WatchGuard hier meer inzicht op.

 

button-registreren 4 Gratis Security Webinars


 

WatchGuard New Secure Wireless Portfolio
24 augustus 2016 15.00 uur
02 september 2016 11:00 uur
19 september 2016 15.00 uur

 

Maak kennis met de nieuwe WatchGuard Secure Wireless Portfolio:

  • Cloud Managed Access Points
  • Wireless Security (WIPS)
  • Engagement with captive portals, social media authentication, advertisements
  • Analytics
  • Differences between Firebox local and Cloud AP management
  • User awareness with Radius SSO integration
  • Recent software updates

 

button-registreren 4 Gratis Security Webinars


Heeft u vragen of wilt u advies over dit onderwerp, aarzel niet en neem contact op met een van onze adviseurs.