2019 tot dusver: het was een periode met ups en downs

‘Het is weer komkommertijd’, een aanduiding voor de rustige zomerperiode. Tja, wat doe je dan? Voor mij, en voor velen met mij, een goed moment om terug te kijken op de eerste zeven maanden van dit jaar en vooruit te kijken op de vijf maanden die nog komen gaan.

Zelf terugkijkend moet ik concluderen dat het een periode was met ups en downs. De ups waren absoluut de nieuwe collega’s die wij mochten verwelkomen, de aanstaande verhuizing, de projecten die wij hebben gedaan bij klanten en natuurlijk de nieuwe klanten die wij mochten verwelkomen. Helaas was het ook een periode met minder goed nieuws. Zo is één van onze geliefde collega’s voor langere periode uit de roulatie, hebben wij afscheid moeten nemen van een collega en besloot een grote potentiële klant door een investeringsstop de overstap naar Fastbyte uit te stellen naar op z’n vroegst volgend jaar.

Enfin, zoals moeders altijd zei: ‘Leer van het verleden, leef in het heden en geloof in de toekomst’. Het is goed om af en toe terug te kijken, maar vooruitkijken is minstens zo belangrijk. Wat zit er nog in het vat? Welke doelstellingen willen wij nog bereiken? Welke budgetten zijn er nog beschikbaar?

Over budgetten gesproken, welk ICT-budget heb jij nog voor dit jaar beschikbaar? En veel belangrijker, wat ga jij er mee doen? Naar de Cloud of toch maar de servers op locatie vervangen? Computers of laptops aan vervanging toe? Multi Factor Authenticatie? Overstappen naar Office 365? Of speel jij met de gedachte om alle ICT uit te besteden, zodat jij je lekker kan richten op jouw corebusiness?

Wat jouw gedachte, idee of vraag ook is, wij denken graag met jou mee! Mochten wij het zelf niet op kunnen lossen, dan beschikken wij over een groot netwerk waarin wij jou kunnen doorverwijzen.

Wat wij nog gaan doen in 2019? Eerst vakantie vieren. Ikzelf ben helaas al geweest, maar veel van mijn collega’s hebben het nog voor de boeg. De komende maanden zullen in het teken staan van een aantal mooie projecten bij bestaande klanten die op de planning staan. Echter moet ik ook realistisch zijn, we hebben nog ruimte voor meer projecten en nieuwe klanten om zo dit jaar succesvol af te sluiten. Daarnaast vertelde ik in mijn blog van maart dat wij in de 1e helft van 2019 ons verhaal op papier verder willen professionaliseren, helaas heeft dit nog niet de aandacht gekregen die het verdient.

Genoeg te doen dus, ook al is het zomervakantie. Ik wens jou een fijne vakantie en alvast veel succes met het tweede gedeelte van 2019. Dat jij maar veel van jouw doelen mag behalen en dat 2019 een succesvol jaar mag zijn. Vragen en/of opmerkingen? Schroom niet om contact op te nemen!

Vriendelijke groet,


Dennis Koster
Sales & Marketing Manager
dennis.koster@fastbyte.nl / 06-83335942