In zes stappen een effectief Incident Response Plan

Heb je weleens nagedacht wat je gaat doen in het geval van een datalek? Met deze zes stappen maak je een goed Incident Response Plan.

Jouw online basisveiligheid in 5 stappen geregeld

Leer hoe je jouw online aanwezigheid kunt beschermen en denk altijd twee keer na voor je ergens op klikt. Jouw online basisveiligheid in vijf stappen geregeld.

De top vijf redenen om je IT beheer uit te besteden

Een externe IT-dienstverlener of een bedrijf wat werkplekbeheer aanbiedt, kan helpen bij dagelijkse technische problemen die zich kunnen voordoen in een organisatie. Hierdoor kunnen werknemers en het management hun energie anders inzetten. Immers, als ondernemer is het belangrijk om te doen waar je goed in bent en je niet te verliezen in randzaken.

Investeer in passende beveiligingsoplossingen tegen cyberaanvallen

Het mkb is voor het eerst vaker het doelwit van cyberaanvallen dan het grootbedrijf. Investeer vandaag nog in een passende beveiligingoplossing.

Onveranderlijke back-up: Dé sleutel voor ondernemingsveiligheid

Kunstmatige Intelligentie (AI) wordt steeds vaker gebruikt bij cyberaanvallen. Blijf op de hoogte van de trends en best practices in 2024.

Cybercriminaliteit trends 2024 en best practices

Kunstmatige Intelligentie (AI) wordt steeds vaker gebruikt bij cyberaanvallen. Blijf op de hoogte van de trends en best practices in 2024.

Open XDR: cyberbeveiliging van Enterprise niveau voor iedereen

Makkelijkere en betere beveiliging voor het MKB: Open XDR biedt cyberbeveiliging van Enterprise niveau voor iedereen.

Helft van de Nederlandse bedrijven heeft haar basisbeveiliging niet op orde

Uit onderzoek van Kaspersky blijkt dat de helft van de Nederlandse bedrijven haar basisbeveiliging niet op orde heeft. Bekijk de basismaatregelen die jij nu al kan toepassen.

Microsoft 365 maakt geen back-ups: hoe voorkom je gegevensverlies?

Voorkom gegevensverlies door een back-upoplossing die ervoor zorgt dat je altijd bij je gegevens kan. Microsoft 365 heeft namelijk een standaard procedure voor het terughalen van gegevens.

Van een back-up oplossing naar bedrijfscontinuïteit!

Van een back-up oplossing naar bedrijfscontinuïteit! Hoe snel ben jij weer in bedrijf na een incident? Zorg voor de juiste oplossingen!